10 FJOLLEDE TANKER I LUFTHAVNEN

10 FLOTTE KIMONOER

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Hvis der er noget der minder mig om sommer – så er det altså blomstreret kimonoer! Jeg synes de er så skønne og under graviditeten har jeg brugt mine så flittigt – mest fordi mine hedeture ikke gav mig lov til at bruge mine sommerjakker så meget ;-)
Men jeg synes de er noget så fine og kan altså shine et hvert casual eller simpelt outfit op! Derudover synes jeg,at det er ret smart at de kan bruges året rundt, så selvom jeg har klikket nogle hjem på nuværende tidspunkt, så kan jeg sagtens bruge dem til mine vinterkjole og ikke mindst til et par simple jeans og en t-shirt.

Her er 10 af mine favoritter :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FJOLLEDE TANKER I LUFTHAVNEN