I AUGUST SKAL JEG...

5 AF MINE FAVORIT SOMMER OUTFITS

Kjole: HER//

Nogle gange, er det nok meget sundt at kigge i gemmeren i garderoben. Eller for mit vedkommende, et år tilbage på bloggen, for at finde “gamle” sommerfavoritter frem igen. Jeg kan faktisk blive helt inspireret af kigge tilbage og mindes de bedste sommerkjoler og minde mig selv om, hvorfor de stadigvæk hænger i min garderobe. Normalt plejer at give meget af mit tøj væk eller sælge det, så andre kan få glæde af det. Men jeg har alligevel nogle garderobe favoritter, som jeg gemmer igen og igen for hvert år. Og nu har jeg altså fundet 5 af mine sommer favoritkjoler, som jeg håber at jeg kan nå at hoppe i, i år. Altså hvis efter-graviditets-maven tillader det ;-)

Denim kjole: HER//

Skjorte: lignende HER// Nederdel: lignende HER//

Kjole: HER//

Kjole: HER//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AUGUST SKAL JEG...