10 AMMEVENLIGE KJOLER

HEJ FRA BARSELS BOBLEN

Kjole: HER//

Første outfit efter fødslen. Det er lidt underligt, at det nu står frit for at vælge alt fra min såkaldt garderobe igen, uden at skulle tænke over en baby bump. Faktisk meget underligt. Wupti, så var min store mave pist væk – dog er der stadigvæk lidt gemt her efter fødslen, som nok aftager om et par uger. Øhm håber jeg ;-)
Men jeg ville faktisk bare lige kigge ind til jer og sige hej! Der er gået lidt barsels boble i den herhjemme, da jeg synes at dagene hurtigt smelter sammen og før jeg ved af det, så er vores lille baby nu allerede 3 uger! WOW!

Dagene er gået med at lære vores lille cykelrytter at kende og jeg har skulle vænne mig til at være alene med ham, nu hvor Hr. Skov er startet på arbejde igen. Og min barsel er for alvor startet. Men det føles godt. Virkelig godt. Selvom jeg er noget ramt på trætheden og svimmelhed, så nyder jeg altså vores lille guldklump og tiden med ham når han er vågen. Derudover har vi haft mange besøg, fordelt over dagene, så der også er plads til lidt pusterum. :-)

Nu sover cykelrytteren og så derfor mit snit til at snuppe 2 min. ud af min “alene” tid på at blogge for jer. Og det føles altså ret rart at kunne “arbejde” lidt på bloggen efter mere end 3 ugers pause :-)

Kig ind i morgen, hvor jeg endelig deler min fødselsberetning – den har der været lidt efterspørgsel på ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 AMMEVENLIGE KJOLER