NEM SALAT MED KUN 5 INGREDIENSER

MINE GRAVIDITETS BILLEDER

Selvom jeg er blogger og flere gange om måneden har delt mine outfit i billeder, så har jeg faktisk aldrig været særlig stor fan af opstillet billeder. Ja det kommer vel som et chok, ikke? ;-) Men egentlig kan jeg bare godt lide det naturlige look og derfor har jeg faktisk også haft det lidt underligt med, at stå foran kameraet, når der skulle tages outfitbilleder. Det er ikke så meget, at skulle stå foran et kamera – det er mere det akavede øjeblik, hvor jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af mine arme, hvordan skal mine ben stå og flyver mit hår nu vildfaren rundt? Og specielt efter jeg er blevet gravid, så har det føltes mere akavet, fordi jeg ikke har vidst hvodan man “posere” med en mave på ;-) Jeg kan jo ikke ligefrem bare smække armene over kors længere eller læne mig op af en stolpe eller mur. Der er ligesom en baby bump i vejen ;-)

Så da jeg i uge 34 bestemte mig for at få taget lidt graviditetsbilleder, inspirereret af mine veninder, som jeg selv har taget billeder af i deres graviditet, så var turen altså nu kommet til mig selv. Der findes jo et hav af muligheder, om hvordan man kan få stablet sådan et photo-shoot på benene. Først skal man gøre op med sig selv, om man vil hyre en professionel fotograf eller om man selv vil kaste sig ud i det. Derudover skal man bestemme sig for, om hvilken lokation og baggrund man ønsker for billederne. Og hvilket tøj skal man tage på? Hvad fremhæver maven mest? Og hvor er lyset allerbedst?
Ja, det er faktisk ikke så simpelt at få lavet et graviditets photo-shoot. ;-)

Men jeg valgte nuvel, at tage kampen op, for jeg ønskede egentlig bare nogle simple og naturlige graviditetsbilleder, hvor der ikke var stablet det helt store setup op for min skyld. Det er jo bare billeder af mig og min mave – min kommende baby. Og derfor havde jeg ikke brug for en skov, strand eller sågar et studie for at få taget billederne. Næh, jeg overtalte min kære søster til, at låne hendes rå murstensvæg, give hende mit kamera og så brugte vi en lille time på, at få taget nogle naturlige billeder. Mere krævede det faktisk ikke ;-)

Og jeg er godt tilfreds – hun har nemlig fanget de helt små smil, øjeblikke og ikke mindst det naturlige, som jeg selv ønskede!
Billederne skulle jo kun bruges til minderne om graviditeten i vores private album, men da jeg delte et af billederne på Instagram, så åbnede I op for muligheden form at vise flere billeder og sidenhen har jeg fået flere spørgsmål om fotograf, lokation og hvordan. Så jeg tænkte, at det var oplagt, at vise jer nogle flere billeder. Måske blot som inspiration til jer, hvis der sidder nogle derude der gerne vil have foreviget jeres øjeblikke som højgravid :-)

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM SALAT MED KUN 5 INGREDIENSER