AMME ELLER FLASKEBARN?

BUDGET VENLIGE STRIK TIL EFTERÅRET

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER//  12. HER//

Forleden dag fik jeg at vide at vi i torsdags havde den sidste sensommer dag. Og jeg må indrømme at jeg jublede indvendigt! YES sommeren er for alvor ovre! En sætning jeg faktisk aldrig troede at jeg skulle skrive!! Men sagen er den, at når man er blevet mor og har et spædbarn og man selv har lede hedeture grundet hormonerne, så er 30 graders varme altså bare ikke favorit temperatur! Og det skyldes nok også, at sommeren har varet siden maj måned og at jeg har været højgravid i de diverse hedebølger vi har haft de sidste par måneder – så har jeg altså fået nok af varme og sol. Ærlig talt – jeg gider det faktisk ikke mere ;-)
Nu har jeg allermest lyst til at hygge mig med tæppe, stearinlys og regnvejr! OG STRIK! Faktisk har jeg allerede klikket nr. 2, 4 og 5 hjem. Og ja jeg havde måske lige for et øjeblik glemt at jeg har hedeture og nok først kan bruge de her strik om nogle måneder. Men øhm så er jeg da klar ;-)

Vi er vågnet tidligt i dag (ligesom alle andre dage med et spædbarn ;-)) og vi har nogle små ærinder her til formiddag, derudover har jeg vi en kaffedate og senere skal jeg for første gang ud! UDEN BABY! Jeg skal sippe et lille glas vin og spise middag med søde damer! Og jeg er både spændt og nervøs – men jeg glæder mig også til at komme lidt ud ;-)

Må I få en dejlig weekend <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMME ELLER FLASKEBARN?