RABATKODE TIL MOODINGS.COM

DET SKAL JEG LAVE I…

Ny måned er lig med ny ønskeliste, for hvad der skal proppes i kalenderen. Altså udover at være på barsel med min lille baby og passe og pleje ham ;-)
Og derfor kan dagene jo hurtigt smelte sammen og inden jeg ved af det, så er september måned fløjet afsted og vi er startet på efteråret. Derfor er de her lister for hver måned, en ønskeliste. For jeg er jo godt klar over at selvom jeg er en glad planlægningsfreak, så har tingene ændret sig, når man pludselig har en baby på armen. Nogle gange når jeg det hele, nogle gange kun meget lidt. Og det er helt okay, for det er ikke noget jeg gider ikke blive stresset eller ked af det over, hvis ikke jeg kan hakke det hele af ved månedens udgang.

Og nej jeg er desværre ikke over natten hoppet over i min gamle størrelse igen – billederne her er fra september sidste år ;-)

Men I september måned skal jeg:

 • Tage på barnevognstur og heppe på min seje mor og søster som skal løbe til et stort lokalt løb! Jeg kan godt mærke at jeg savner min gamle løbetræning, men jeg vil så gerne støtte og heppe på andre, da jeg ved hvor meget det betyder for ens løb.
 • Prøve for første gang at tage ud og spise på en restaurant om aftenen med en baby. Vi er inviteret ud af Hr. Skovs nye arbejde. Jeg prøver, at tage det rimelig cool, men i baghovedet er jeg nok lidt nervøs for, at babyen bryder ud i skrig og ikke vil falde til ro. Men mon ikke, det nok skal gå?
 • Fejre fødselsdag for Hr. Skov – og nu med en baby på armen også. Jeg glæder mig faktisk til, at vi som en familie skal fejre fødselsdag :-)
 • Planlægge barnedåb – jep den står faktisk øverst på min liste.
 • Være helt alene hjemme med cykelrytteren, nu hvor Hr. Skov smutter på en weekendtur til Barcelona. Det bliver spændende, at være sammen med cykelrytteren i en hel weekend alene – men det er nok ikke så meget anderledes i forhold til, at vi er alene i hverdagen ;-)
 • Prøve at være ude i mere end 2 timer uden baby. Jeg skal til middag med loge pigerne og indtil videre er jeg ret godt indstilet på, at tage afsted uden baby. Øhm – altså indtil videre… Vi får at se, om jeg nu alligevel kan undvære ham ;-)
 • Spise brunch med nogle herlige damer på et af mine yndlings brunchsteder! Glæder mig!!!
 • Hoppe i hyggetøj, hoppe under et tæppe og bare nyde en god serie eller en film imens baby sover. Altså en anden måde at holde fri på. Det er noget jeg virkelig har savnet længe, da vejret ikke ligefrem har lagt op til indendørshygge, da det har været så pokkers varmt. Og nu må efteråret jo gerne træde frem, tak ;-)
 • Begynde så småt at genoptræne efter kejsersnit. Godt nok, er det først sidst på måneden, at jeg må begynde, men jeg glæder mig uendelig meget til, at komme i gang. Virkelig. Jeg kan mærke, at jeg trænger til, at få brugt kroppen til andet end at amme og sidde i ukomfortable positioner.
 • Ahem spise lidt sundere. Der er vist gået for meget barselskage i den – men hey det er svært, når man får så mange besøg. Og det er jo sjovere at spise kage end frugt, ikke? ;-) Overvejer at snuppe et par opskrift fra denne liste ;-)
 • Smutte i biografen (også uden baby) og se Lykke-Per – en interessant film, som jeg ser frem til at se!
 • Og så vil jeg forkæle mig selv med at klikke denne lækre strik – der kan man også nemt gemme “efter graviditets” maven ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL MOODINGS.COM