BUDGET VENLIGE STRIK TIL EFTERÅRET

MOMMY MONDAY: BABY VÆGT

I tog virkelig godt imod sidste uges Mommy Monday og ikke mindst mit blogindlæg omkring amning. Så derfor tænkte jeg at det var oplagt at fortsætte ;-) Og ikke mindst besvare et af de nye spørgsmål. Nemlig en fortsættelse på det der med amning. For nogle af jer kunne nemlig læse mellem linjerne, at vores baby var “født sulten” og var en anelse lille ved fødslen.

Jeg må indrømme, at jeg blev lidt skræmt, da jeg fik hans baby vægt at vide. 2450 gram. Det lyder jo ikke af meget, vel? Og specielt efter jeg blev scannet flere gange under de forskellige vendingsforsøg 3 uger tidligere, blev han jo skønnet til at veje 2500 gram. Så vi havde jo selv en ide om at han var lille, men at han nok ville veje omkring 3000-3200 gram.
Jeg kunne mærke at der sneg sig en lille dårlig samvittighed frem i mig. Havde jeg mon gjort noget forkert? Havde jeg ikke spist nok under graviditeten? Sidstnævnte ramte mig i særdeleshed, da jeg jo døjede lidt med aftenkvalme under graviditeten, hvilket medførte at jeg ikke spise særlig meget om aftenen. Men da jeg fik min lille baby i armene, så pakkede jeg min dårlige samvittighed væk. For i det øjeblik var det vigtigste, at min søn var uskadt og at han var sulten. Så vi skulle blot skynde os at give ham noget mad, som han heldigvis tog godt imod fra starten af. Derved var han jo født sulten – heldigvis ;-)

Der er ingen forklaring på, hvorfor vores baby var så lille ved fødslen. Han var blot sin egen størrelse og han er jo heldigvis sund og rask – det er jo det vigtigste.
Min dårlige samvittighed er væk og vores søn spiser over evne, så jeg har ikke noget at være bekymret for. Han har taget så fint på til alle vægtkontroller, og vejer nu som en “normal” nyfødt omkring 4000 gram :-)

Jeg har ingen bekymringer (udover de sædvanlige bekymringer, man nu har som mor) omkring hans vægt og han ser jo ud til at trives. Så dette er ikke et bekymrings blogindlæg, men mere en måde, så jeg kunne svare jer alle på de spørgsmål, der er blevet stillet omkring hans vægt :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET VENLIGE STRIK TIL EFTERÅRET