NYTTIGE LINKS TIL GRAVIDE

SHOPPING: TEDDY BEAR JACKETS

Frakke: HER//

Da jeg for nogle uger siden klikket min vinterfrakke hjem, så var det egentlig fordi jeg ville forkæle mig selv med en lækker og lun frakke. Den ville være perfekt til at holde mig varm, når jeg skulle ud på alle de trilleture med barnevognen. Og jeg knuselsker den jo allerede, skønt jeg synes den lige er en tand for varm i øjeblikket, når vi stadigvæk er omkring de 20 grader – så jeg glæder mig til lidt mere kulde og frost ;-)
Men det slog mig, at jeg kunne se at det der “Teddy-bear” look åbenbart har skabt en mode for vinteren i år. Og egentlig er jeg ikke meget for, at følge moden så direkte, men jeg kan nu alligevel godt lide, at moden ENDELIG har et godt formål. Nemlig, at man kan se smart og moderne ud samtidig med at du holder varmen ;-) Ja ja, kald mig bare praktisk og gammel – men nu kan jeg også tillade mig det, nu hvor jeg er nogens mor ;-) ha ha..

Jeg er lige kommet hjem fra en søndagsbrunch med søde piger og nu vil jeg nyde at jeg har lidt tid til at få ordnet lidt praktisk med mail-indbakken og blogindlæg!

God søndag <3

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTTIGE LINKS TIL GRAVIDE