GIVEAWAY: VIND UNDERTØJ FRA CHANGE LINGERIE

SØNDAGS SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Okay, det er vist ingen hemmelighed, at man kommer til at shoppe lidt i smug, når man går herhjemme på barsel. Faktisk har jeg mere eller mindre lagt min egen shoppe garderobe på hylden, da det er blevet lidt mere interessant at shoppe til cykelrytteren. Hvem havde troet det? At jeg ville opgive min egen shopping for en anden? Ikke mig ;-)
Men jeg tror og håber på, at det er helt normalt, at man gerne vil forkæle sit lille barn med lidt nyt. Han skal jo også følge med når der er kollektions skift, ikke? ;-)

Nå, men nu skal det altså handle om shopping og mode. Til et voksent menneske. Nærmere betegnet dame og mor shopping så at sige! Og hvad bedre er, at kunne shoppe i sæsonen farver? Jeg har haft et kærlighedsforhold til karry og sennep gul i flere år og nu hvor den er moderne igen, så skal jeg sørge for at den ikke bliver glemt igen ;-) Derfor har jeg tænkt mig at klæde mig i efterårsfarver dette efterår. Det ville da egentlig også være ret smart at kunne camouflere sig og gå i ét med naturen når jeg alligevel er ude og trille med barnevognen ;-)

Nå, jeg vil lige nyde min iskaffe inden cykelrytteren vågner fra sin formiddagslur!

Hav en dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: VIND UNDERTØJ FRA CHANGE LINGERIE