LOOK OF THE DAY: YELLOW MELLOW

CYKELRYTTERENS RIGTIGE NAVN

Misforstå mig nu ikke, men i guder hvor var det svært at finde et passende drengenavn til cykelrytteren. Amen seriously! Hvor svært kan det være? MEGET SVÆRT skulle det vise sig!
Da Hr. Skov og jeg fandt ud af at jeg var gravid, begyndte Hr. Skov allerede at kalde vores lille blåbær for Bjarne – altså efter cykelrytteren Bjarne Riis. Jeg smågrinte lidt og håbede inderst inde, at han ikke mente det alt for seriøst ;-)
Da det senere viste sig, at vi ventede os en lille dreng, så blev joken pludselig mere en realitet. Da Hr. Skov jo mere eller mindre har cyklet på højt niveau i mere end halvdelen af hans liv, så skulle vi selvfølgelig også vente en lille cykelrytter. Og så var det jo en oplagt Bjarne Riis der gemte sig i maven – mente han ;-) Ahem…

Det smittede af på familien og vennerne og pludselig gik babyen under navnet Bjarne. Faktisk begyndte jeg også selv, at kalde ham Bjarne. Dog var navnet Bjarne ikke ligefrem min favorit. Misforstå mig ikke – jeg synes Bjarne er sødt, men jeg havde nu andre planer for hvad vores lille dreng skulle hedde ;-)

Jeg kan huske at vi sad en fredag aften herhjemme og gennemgik google for drengenavne, da vi mildest talt var på bar bund. Vi grinte over skøre navne, nedlagde veto for rigtig mange navne. Pånær et. Et navn, som Hr. Skov var ret vild med fra starten af. Og så har det ligesom smittet lidt af på mig ;-)

Nu er der planlagt dato for barnedåb og nu er det pludselig blevet alvor for hvad vores baby skal hedde. Det er lidt skræmmende, selvfølgelig på den gode måde, at skulle døbe sin egen baby og fastlægge et navn. Et navn han skal have resten af livet og et navn, som vi forhåbentlig aldrig må blive træt af :-)

Vi har valgt at kalde vores lille baby for Christian. Vi synes selv at det passer godt til begge vores navne og til efternavnet som han skal have. Et meget tidløst navn og samtidig temmelig royal ;-) Jeg skal dog stadigvæk lige vænne mig til at kalde ham det, da jeg egentlig mest kalder ham for Baby, Pomfrit og skatter. Ja ja – kært barn har mange navne – eller også er moren bare blevet lidt barsels skør ;-) ha ha..

Nu glæder vi os blot til sidst på måneden, hvor navnet Christian bliver en realitet og et navn som vil tilhøre os resten af livet <3

Til dem der allerede har spurgt – så er det min kære svigermor, som har været kreativ og lavet invitationer – sødt, ikke? :-)

8 kommentarer

 • Jeg synes det er meget fair at styre udenom Bjarne, trods den gode historie B-)
  Min kæreste synes at Hans Christian bør komme på vores navneliste til fremtidige børn, hvor Erik pt lægger øverst. Danske almene navne er bare et hit (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Ha ha tak for forståelsen ;-)
   Ej hvor sjovt – Hr. Skov var også blevet ret vild med Hans Christian ;-)
   Erik er altså også bare for sødt – og så er det også mere specielt end traditionelt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt navn! Det hedder min storebror, og det er simpelthen så flot et navn! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Taaak :-)
   Ja det synes vi også. Og så er der jo også lidt royalt over det ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super fint navn. Nu har jeg 2 drenge, og har haft MØJ svært ved at finde et pænt drengenavn, som passer til når de er babyer, børn, unge, voksne og gamle… De navne synes jeg ikke der findes mange af, som passede til vores drenge.

  Mit eneste favorit drengenavn – som jeg altid har haft, er Kristian. Men det hedder min mand! Så den blev ret hurtig udelukket!!! Nu har vi Anton og Aksel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhh det var sødt skrevet. Og JA jeg synes virkelig også at det er svært at finde et navn, som man aldrig bliver træt af og som kan passes i alle aldre.
   Hehe men lidt ærgerligt at du ikke kunne få dit favoritnavn opfyldt – men heldigvis har du jo en Kristian tæt på dig ;-)
   Anton og Aksel er altså også super sødt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Skov

  Hej Henriette
  Sikke dog et dejligt navn i er kommet frem til. Min mand hedder Christian Skov og han er bare så sød og dejlig – sikker på det ligger i navnet 😊 Og hvor er jeres Christian altså bare vidunderlig, smuk og sød at se på 💚 🚴🏻‍♂️
  Knus Helle – Tidligere team 6 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Ha ha ej hvor sjovt! Og at det samtidig er både fornavn og efternavn der matcher ;-)
   Og tak for den søde, søde kommentar :-) Jeg håber at du har det godt!
   Glæder mig til at vi kommer ned og besøger jer igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: YELLOW MELLOW