SHOPPING: TEDDY BEAR JACKETS

DET SKAL JEG LAVE I OKTOBER…

Og hopla så forsvandt september måned ligeså hurtigt, som den var startet. For mit vedkommende er måneden fløjet afsted! Og nu er der taget hul på oktober måneden. Måneden, som for alvor kan kaldes efterårstart. For mit vedkommende vil måneden blive lidt anderledes i forhold til de andre år. Min hverdag er jo 100 % præget af at jeg er blevet mor og derfor vil det også smitte af på månedens ønskeliste. Jeg glæder mig bla. til blæsevejr, kulde og regnvejr. Ja det er nok ret atypisk, men jeg synes det er noget SÅ hyggeligt, altså hvis hyggen foregår indendørs vel at mærke ;-) Og selvfølgelig iført en hyggelig strik, stearinlys tændt og en cykelrytter der pludrer i baggrunden ;-)

 

DET SKAL JEG LAVE I OKTOBER…

  • Holde barnedåb for vores lille guldklump – lover at jeg offentligøre hans kommende navn meget snart ;-)
  • Lave en græskarlampe til hoveddøren  – jeg synes det er noget så hyggeligt, også som voksen endda ;-) Og huske at købe slik ind til Halloween. Måtte skuffe alle de søde, små spøgelser/hekse/monstre, der ringede på vores dør sidste år og det skal ikke ske igen. Se evt. min guide til at beskære dit eget græskarhoved/lampe HER.
  • Starte til baby samlesang med cykelrytteren med mødregruppen – er spændt på hvordan det bliver, men tænker at det er en god forberedelse til hans dåb i kirken. Og så får han også et afbræk fra min sprøde sangstemme herhjemme ;-) ha ha..
  • Lave alt mad med græskar! Lige fra denne lækre og sunde opskrift til den her lækre salat!
  • Fejre 1 års fødselsdag hos min lille guddatter – det er altså en stor dag!
  • Drikke varm chai og færdiggøre min sommer læsestak!
  • Smutte i biffen og se filmen The Wife og endda Journal 64
  • Drikke varm kakao med flødeskum og skumfiduser! Eller måske lave en home edition, nu hvor det er nemmest med baby ;-)
  • Gå lange trilleture med barnevognen og samle kastanjer og andet natur pynt til stuen.
  • Bage de her lækre og nemme chocolate chip cookies – man må godt snacke i kulden ;-)

Hvad skal I mon lave her i oktober måned? :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING: TEDDY BEAR JACKETS