DET SKAL JEG LAVE I OKTOBER...

LOOK OF THE DAY: YELLOW MELLOW

Kjole: Udsolgt, i en anden farve HER// Sneakers: HER//

Outfittet, som jeg faktisk også er hoppet i i dag. Dog har jeg tilføjet strømpebukser og en karrygul strik udover. Det er jo blevet efterår ;-) Eller det fortæller måneden mig. Jeg døjer nemlig stadigvæk med hedeture og hvis det stod til mig, så rendte jeg altså stadigvæk rundt i bare stænger. Men det er som om at man bliver ene kvinde i byen, som render rundt i bare og blege stænger, imens andre går med efterårs frakke og halstørklæder. Tsk tsk.. Så må jeg jo bare holde varmen ud ;-)

Jeg har lige lagt babyen til at sove og nu vil jeg gøre mig klar til Madklub med søde veninder i aftn! Yay!

Kig ind forbi bloggen i morgen, hvor jeg røber cykelrytterens kommende navn ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I OKTOBER...