KNÆKBRØD PÅ UNDER 30 MIN

DET SKAL JEG LAVE I NOVEMBER

Åh november.. Sweet november.. Det er faktisk min yndlings måned, for ikke nok med at jeg har fødselsdag denne måned, så er det også måneden før jul. Og jeg er vild med at november er med at skifte til vintermånederne og kulden for alvor rammer os udenfor. Ja ja, kald mig bare skør – men jeg synes altså der er noget hyggeligt ved vinter, sne, kulde, lun brændeovn og en masse stearinlys tændt i mørket.

DET SKAL JEG LAVE I NOVEMBER…

  • Jeg skal i sommerhus med hele min familie. Det er cykelrytterens første tur hjemmefra og hvad bedre end at det er på vores årlige familie sommerhus tur? Jeg glæder mig i hvert fald til en masse efterårs hygge og kvalitetstid med familien.
  • At starte babysvømning med cykelrytteren. Tjah, det stod egentlig også på min liste for oktober måned, men da jeg lige skulle komme mig ordentlig ovenpå kejsersnittet, så har jeg rykket det til denne måned :-)
  • Gå 100 km med barnevogn. Det lyder måske ikke af meget, men for mig er det godt med et mål ifht. træning. Og 100 km er jo et dejligt rundt tal og så kan jeg stræbe lidt efter at gå 5 km hver dag ;-)
  • At holde 30 års fødselsdag. Oh jo nogen bliver 30 år, mig selv altså. Jeg er et lille barn hvad angår fødselsdag og jeg synes det er SÅ hyggeligt at fejre og overraske andre på deres fødselsdag. Dog bliver min en lidt dæmpet af slagsen i år. Sådan er det vist, når man bliver mor ;-)
  • årets første julefrokost
  • Lave ALT med hokkaido græskar – se flere opskrifter HER. Jeg synes det smager SÅ godt og så er det fin måde at få spist en lækker salat eller tærte, uden brug af kød.
  • Lave lidt om i indretningen herhjemme. Jeg synes vi trænger til lidt nyt hist og her. Måske nogle nye plakater og få færdig indrettet vores kontor.
  • Mødes med min pige-loge Vinklubben og forhåbentlig sippe lidt til et godt glas vin!
  • Gå lange ture med barnevognen (især hvis jeg skal nå de 100 km med barnevognen) og bare nyde det fine efterår bryde om til vintervejr. Det er så smuk en årstid synes jeg :-)
  • Forkæle mig selv med et par timer ved frisøren. Efter et par uheldige fejlfarvninger ved frisøren, så håber jeg dog på at det lykkedes denne gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNÆKBRØD PÅ UNDER 30 MIN