LOOK OF THE DAY: DUSTY ROSE

MOTION MED BARNEVOGN

Jeg må indrømme, at jeg er én af dem, som ikke har smidt alle graviditets kiloene lige efter fødslen. Faktisk mangler jeg en hel del kilo endnu. Og det tager tid. Faktisk længere tid end jeg måske lige selv havde regnet med. Men jeg har fundet på en ny metode, som jeg håber at skulle kunne hjælpe mig med at smide de sidste 7 kg. Oh yes jeg mangler stadigvæk 7 kg!!

Faktisk slog det mig forleden, da jeg var ude og trille med barnevognen, at jeg burde have mig et mål. Mål for træning, for at kunne nå ned på min normale vægt igen. Jeg brugte altid et mål, da jeg år tilbage løb rigtig meget. Jeg satte mig et mål om at skulle kunne løbe 5 km inden et bestemt motionsløb og så pressede jeg ellers på med løbetræning. Derefter blev det til et nyt mål på 10 km en måned efter. Og da jeg i sin tid tilmeldte mig et marathonløb, havde jeg 3 måneder til at løbetræne til et halvmarathon og wupti inden for kort tid havde jeg gennemført 2 halvmarathon. Lige dér finder jeg motivationen. Og den motivation skal jeg finde igen.

Derfor valgte jeg i sidste uge at lave en såkaldt udfordring for mig selv. Jeg skal nå at gå 100 km i november måned. Og gerne mere. Men mindst 100 km. Jeg regnede ud at hvis jeg blot kunne gå 5 km hver dag med barnevognen, så kan jeg hurtigt få nået mit mål for november måned.
I går på den sædvanlige trilletur med barnevognen, slog det mig, at måske kunne jeg inspirere andre til at gøre det samme. Måske kunne det skabe en motivation hos andre. Andre mødre der også kæmper en kamp med kiloene eller sågar konditionen efter fødslen.

Så derfor vil jeg gerne udfordre jer – kære læsere. Jeg invitere jer simpelthen til en udfordring, at trille så lange ture med barnevogn som muligt hver dag i november måned.

Jeg har lavet en udfordring til jer – I kan tilmelde jer HER.

Det er ganske gratis og uforpligtende. Der er ingen skjult reklame – jeg gør det udelukkende af lyst og fordi jeg håber at I har lyst til at deltage! I kan invitere jeres veninder til at deltage og I kan derfor udfordre hinanden.

Hvis det har succes, så fortsætter vi igen i december måned og så længe I nu har lyst :-)

GOD TRÆNING <3

4 kommentarer

  • Fantastisk ide, jeg fødte for 8 uger siden og skal igang med træningen. Jeg går allerede en del med barnevognen, så nu skal det være en del af træningsprogrammet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger on heels

      Dejligt at høre!! Og hvor er du sej! Jeg glæder mig til at “udfordre” dig i træning ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Mette

    Min lille pige vil kun sove i barnevognen, så jeg går rigtig mange ture, idag blev det til 8,5 km. Det er dog ikke hver dag, men tæt på 😅

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger on heels

      Hvor er du sej!! :-) Det er dejligt at de gerne vil ligge i barnevognen :-)
      8,5 km er da super flot! Og om du går 8 km eller 1 km hver dag – så er det stadigvæk en sejr i sig selv! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DUSTY ROSE