CYKELRYTTERENS JULEØNSKER

10 JULEGAVE IDEER TIL HAM

 

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

 

Gaveønsker til manden der har (næsten) ALT.

Åh ja, jeg ved ikke med jer, men jeg synes faktisk at det er svært at finde på julegave til mænd. Specielt gaveønsker til min far, lillebror og ikke mindst Hr. Skov. Sidstnævnte er dog blevet bedre med årene og har flittig skrevet mange ønsker ned i år. Heldigvis ;-) Derfor tænkte jeg faktisk også, at han var den rette at spørge til råds med dette blogindlæg.
For hvis I, ligesom jeg har svært ved at købe gaver til mænd og ikke altid skal ende med sokker eller boxershorts – så har Hr. Skov givet sit bud til 10 julegave ideer til manden – håber at I kan bruge dem :-)

 

 

2 kommentarer

 • Jeg giver min kæreste pakkekalender hver anden dag, som hans julegave – han er den nemmeste i verden at finde gaver til, også her på 8. år :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man er kaffeelsker, er en lækker kaffemaskine også en god ide… Men det er måske lidt mere en julegave.
  -Selvom kaffe i sig selv er en gave-
  :D :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CYKELRYTTERENS JULEØNSKER