LUCIABOLLER//LUSEKATTE

7 KJOLER TIL JULENS FESTER

Indlægget er udgivet i samarbejde med Esprit

1.HER//2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 

 

Jeg har altid været typen, der holder mig til den lille sorte kjole til julefesterne – men det kunne være at jeg i år skal ty mig til noget andet!
Faktisk burde jeg klæde mig efter mor-typen. Jeg er jo blevet mor og ikke mindst 30 år – så jeg tænker at lårkort nok ikke er noget for mig. Hvilket det egentlig aldrig har været. Men nu skal det gerne være langt. Knælangt eller længere. Og derfor har jeg også listet nogle ret fine og lange kjoler herind på bloggen.

Man kunne selvfølgelig også overveje at shoppe en lidt mere elegant kjole fra Esprit.  Så kunne jeg måske endda se lidt mere voksen ud. For for mig, er Esprit nemlig i lig med voksen. Og de har altså nogle ret fine voksen kjoler! Uden at det overhovedet skal lyde kedeligt! Mor-klædt er nemlig ret hot – hvis jeg altså selv skal sige det ;-)
Og derfor vil det også være ret passende, nu hvor jeg skal holde julefrokost i denne uge for mødregruppen. 6 mødre sluppet løs fra deres babyer! Pyh – I kan nok tænke jer hvilken aften det bliver! Enten går vi allesammen i seng kl. 22 af ren udmattelse eller også bliver der sladret (uden afbrydelser af babyer) skålet og festet til vi ikke kan mere!
Faktisk bliver det lidt spændende at blive “sluppet” løs. For mig, er det første gang jeg sådan rigtig ud og feste. Men faktisk er det også min første nat uden cykelrytteren.. Pyh den synes jeg faktisk er ret hård. Jeg burde jo være lykkelig for at kunne få EN HEL NATTESØVN for mig selv, men jeg kan nu alligevel ikke forestille mig at være uden ham. Altså, forstå mig ret, jeg er jo sammen med ham 24 timer i døgnet og at skulle undvære ham i så mange timer, den er altså lidt svær at sluge.
Heldigvis er han i trygge hænder, da Hr. Skov passer ham ude ved mine svigerforældre. Så det skal jo nok gå. Men alligevel. Hvorfor er jeg alligevel så bekymret? Hvorfor føler jeg allerede et temmelig stort savn? Åhh det er nok bare alle de følelser der kommer med én, når man bliver mor :-)

Kender I mon til det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUCIABOLLER//LUSEKATTE