7 KJOLER TIL JULENS FESTER

CYKELRYTTERENS JULEØNSKER

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele mine cykelrytterens juleønsker her på bloggen. For hvad ønsker en lille baby på snart 5 måneder sig? Sikkert ingenting ;-) Men da det jo er jul og gavetid, så må vi jo hellere have en ønskeliste klar. Men åh, jeg synes at det har været svært at finde ud af hvad vi mangler til den lille cykelrytter. Mest af alt, fordi jeg normalt selv har købt de ting vi har manglet til ham. Såsom legemadrassen ovenfor. Ja, ups jeg kom til at købe den efter jeg havde lavet collagen ;-)

Men måske det kunne inspirere jer andre, som har små babyer og ikke ved hvad dælen I skal ønske jer til de små ;-) Og kom endelig gerne med andre gavetips til hvad en baby kan ønske sig – altså udover ovenstående :-)

God søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 KJOLER TIL JULENS FESTER