DET SKAL JEG LAVE I DECEMBER

VAGTLÆGE, AMBULANCEKØRSEL & EN LILLE HVID LØGN

For præcis et år siden i dag, fik jeg den vildeste forskrækkelse og samtidig den vildeste oplevelse. Faktisk, så sørgede dagen for en kæmpe ændring, som viste sig at skulle forandre mit og ikke mindst Hr. Skovs liv.

Jeg kan stadigvæk huske at jeg d. 3. december 2017 var bange for at jeg var blevet syg og måske endda led af en slem blindtarmsbetændelse. Men noget viste sig at det skulle være noget helt andet! Kan I mon gætte jer til hvad der skete?

Her er et lille spor:

“Jeg får fat på vagtlægen og venter ca. 30 min. på at han skal komme. Vagtlægen er meget grundig og spørger til om jeg er gravid, hvornår jeg sidst har haft min menstraution osv. Og jeg er nok lidt for hurtigt til at feje ham væk med at jeg absolut ikke er gravid. Det var jeg da egentlig ret sikker på – var jeg ikke?”

“Lægen beordrer mig nu alligevel til at tage en graviditets test samt en test for blærebetændelse. Efter at jeg havde taget begge test, henlægger jeg nærmest graviditetstesten, da jeg jo godt ved at jeg ikke er gravid. Og jeg går derfter ud fra badeværelset og lægen går derefter ind. Men vagtlægen når at stoppe mig, da han spørger om jeg har kigget på graviditets testen, hvor jeg meget selvsikker siger “Nej, men jeg er som sagt ikke gravid”. Vagtlægen siger så “Øhm, der skal normalt 2 streger til at vise at man er gravid og øhm den her test har altså…” og så viser han mig testen.”

I kan selvfølgelig læse hele historien i første del HER og anden del HER.

 

1 kommentar

  • Vild måde at finde ud af det på!

    Her var det på den ganske kedelige måde….

    / sisselsolsort.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I DECEMBER