VORES FØRSTE FAMILIE JUL

Julesweater: HER//

Til juleaften hvert år, smutter Hr. Skov og jeg hjem til hans forældre, da min svigerfar har fødselsdag d. 24. december. Vi tager tidligt der hjem og spiser morgenmad og fejrer fødselsdag. Senere hen på formiddagen, smutter vi hjem igen og gør os klar, går i bad og/eller får en lur, da vi jo som sagt er tidligt oppe ;-) Derefter tager vi hver især hjem til vores familier og fejrer jul. Vi plejer at mødes enten ved den ene eller anden familie omkring midnat, og så kører vi sammen hjem. Det har uden vi har aftalt det, været mere eller mindre en tradition hvert år.
Sidste år var det dog lidt anderledes, da vi jo røbede vores familier, at vi ventede os en lille baby. Og at vi derfor vidste at vi fremadrettet skulle holde jul sammen hvert år. Og ja vi er altså lidt af nogle børn, Hr. Skov og jeg, at vi først starter nu, efter vi har fået cykelrytteren, med at holde jul sammen. Men vi har nok begge følt, at vi kunne strække den lidt, indtil der kom et barn på tale ;-)

Såååeh, nu er det altså første år, vi skal holde jul sammen. Og det bliver i år hos min familie. Jeg er lidt spændt på, hvad Hr. Skov siger til min families juletraditioner, specielt fordi vi går så meget op i hyggen og traditioner. Og nå ja, så er vi jo en del større familie, end Hr. Skovs familie.
Hos min familie bliver vi 16 stk. i alt. For mange ville det lyde voldsomt, men for mig, har jeg jo nok bare altid været vant til, at vi er så mange juleaften. Og så kan I jo sikkert også gætte at det tager flere timer at pakke gaver op ;-) Men det gør ingenting – det plejer at være så hyggeligt alligevel :-)

Og som I kunne læse for snart 3 år siden, så er jeg jo et skilsmissebarn. Og julen har ikke altid været super nemt, som skilsmissebarn. Men jeg er igen i år SÅ HELDIG, at skulle fejre jul med mine søskende, min far og min mor, Hr. Skov og min lille cykelrytteren.
Cykelrytterens første jul – det skal nydes også selvom han sikkert sover dagen væk ;-) ha ha..

Men jeg glæder mig til at fejre jul og nyde min lille julebaby også selvom tingene er vendt op og ned i år pga. en baby og alt skal planlægges ifht. lur osv. Men jeg glæder mig! ;-)

Hvordan fejrer I mon jul? :-)

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 JULEFILM DU SKAL SE