LOOK OF THE DAY: GREY ON GREY

DERFOR SKAL DU DRIKKE 2 GLAS VAND HVER MORGEN

HOLD NU OP – som jeg smyger mig med tips og tricks til sundhed her i januar måned, hva?? Man skulle næsten tro at jeg pønsede på noget ;-) ahem….

Men her er altså endnu et tip fra undertegnede ;-)

Man hører det alle vegne. Hvis du har hovedpine – drik vand! Er du svimmel? Drik vand! Er du sløj eller træt? Drik vand! Men er der overhovedet noget om snakken? JA!

Vand er ikke kun, til at kurere de små hverdags problemer med hovedpine og sygdom. Vand kan altså gøre meget mere end dette!

Jeg drikker altid selv 2 glas vand om morgenen. Tænk sig, at man kan drikke vand hele dagen lang – men om natten får vi ikke drukket vand i 8 timer. No wonder, at vi nogle gange kan vågne op med en tør hals og hungrer efter at drikke vand. Kroppen er jo helt dehydreret også selvom det kan være svært, at mærke efter, fordi kroppen oftest er træt om morgenen.

Derfor er det også vigtigt, at starte dagen ud med 2 glas vand inden morgenmaden. På den måde, giver du også maven ro til at vågne og gør maven klar til indtage morgenmad.

Når jeg står op om morgenen, starter jeg med at hælde lunken vand op i et glas. Jeg tager lige en hurtig slurk og derefter hopper jeg i bad. Jeg drikker det sidste i glasset og begynder så småt at lægge make up. Jeg fylder endnu et glas med vand og små sipper af det, imens jeg færdiggøre min makeup og ordner mit hår.

Egentlig føler jeg at de glas vand fra morgen af giver en smule mæthed, så jeg ikke propper min morgenmad i mig, inden jeg skal ud af døren. Og faktisk føler jeg også, at min mave har det så meget bedre og jeg føler en vis lethed fra morgenen af.

Men vidste I godt, at der er mange andre fordele ved at drikke 2 glas om morgenen? Jeg har fundet frem til 7 fordele, som jeg selv har oplevet på egen krop. Læs med herunder.

7 FORDELE VED AT DRIKKE 2 GLAS VAND OM MORGENEN

  • Vand inden morgenmad, vækker maven på en naturlig måde og forbereder maven til at kunne indtage mad.
  • Du giver maven en bedre fordøjelse og kroppen har lettere ved at blive renset igennem for affaldsstoffer, der har tendens til at hobe sig op i løbet af dagen.
  • Du vil få en højere forbrænding! Ved at drikke vand fra morgenen af, vil du føle en smule mæthed inden du spiser din morgenmad. Ergo vil du altså komme til at spise mindre. Du vil derfor også kunne mærke en anderledes (men god) mæthed i løbet af dagen og din krop vil øge forbrændingen.
  • Din hud vil takke dig, for at drikke vand om morgenen. På den måde, er du sikret at du i hvert fald får 2 glas vand i løbet af en dag, specielt hvis du i forvejen er dårlig til at drikke vand. Husk på at fugten på huden kommer 80% indefra.
  • Det hjælper på koncentrationen resten af dagen. Vores hjerner består af ikke mindre end 75 % vand, så derfor er det vigtigt at holde vores vandbalance oppe, for at vi kan yde vores bedste.
  • Jeg har oplevet, at det hvide i mine øjne er blevet hvidere, efter jeg begyndte på mit vandindtag.
  • Du vil styrke dit immuneforsvar, da din krop ikke vil dehydrere, hvilket kroppen oftest bliver inden man bliver syg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: GREY ON GREY