30 DAGES SQUAT CHALLENGE

DET SKAL JEG LAVE I JANUAR

  • Lave de her lækre fastelavnsboller – ja ja januar kur er ikke ligefrem min stil you know ;-)
  • Tage et laaangt bad, pynte mig med den fineste kjole og have make-up på, nu hvor jeg skal ud med de sødeste damer og holde årets første julefrokost ;-)
  • Gå de de berømte 100 km i januar måned. Du kan også deltage i udfordringen lige HER.
  • Øve lidt træning herhjemme og forhåbentlig gennemføre denne januar udfordring for hjemmetræning!
  • Få styr på kontoret – det ville være rart at kunne gøre brug at vi rent faktisk har et kontor, hvor jeg fremadrettet kan sætte mig ind og arbejde/blogge. Faktisk har kontoret været klar siden jeg indrettede det i sommers, da jeg skulle indrette cykelrytterens værelse. Men eftersom cykelrytteren blev født, så er kontoret mere blevet brugt til opbevaring af kasser, julegaver, Hr. Skovs racer cykel, mit papkasse-helved, hvor der ligger mange af de ting jeg får tilsendt fra de forskellige bureauer. Og ja det er altså en anelse flovt. Men ikke desto mindre, så udnytter jeg altså lige nytårs rengøringen, til ENDELIG at få styr på rummet og ikke mindst få ryddet skrivebordet, så jeg rent faktisk kan arbejde der.
  • Og blive MEGET BEDRE til at blogge! Ja, jeg ved godt at bloggen har været lidt flad herinde det sidste stykke tid, men nu er jeg for alvor tilbage igen!
  • Prøve at få styr på min garderobe. Ja, jeg er altså ikke meget for indrømme det, men jeg må vel give Hr. Skov ret i, at jeg nok har (lidt for meget) meget tøj hængende, og nok halvdelen bruger jeg ikke. Mest fordi formerne efter graviditeten har placeret sig mere eller mindre på min barm. Så øhm, tingene strammer lidt på et (uheldigt) sted ;-) Så meget af tøjet, kan jeg faktisk ikke passe længere! Jeg er nok bare ikke så god til at kassere det! Mest fordi jeg ikke vil ;-)
  • Gøre noget GODT FOR MIG SELV. Når man er blevet mor, så er man konstant under et pres for at behage og følge ens babys behov. Det kunne være rart med et par timer, jeg brugte kun på mig. Måske forære mig selv en massage, pedicure eller bare en shoppetur på et par timer – garderoben skal jo fyldes igen efter ovenstående punkt ;-)
  • Tage cykelrytteren med til babysvømning. Ja, det punkt har altså været med et par gange efterhånden nu! Men det er som om jeg har kunne finde på en hvilken som helst undskyldning, for ikke at tage afsted. Jeg er syg, cykelrytteren er syg, han har sovet dårligt, han er midt i et spring, vi nåede det ikke imellem hans lure, det ville være bedst hvis Hr. Skov var med første gang osv. Nu er der vist ikke flere undskyldninger og nu skal det altså ske på lørdag! Punktum!
  • Smutte en tur i biffen og se Før Frosten, som nok ikke ligefrem er en film for mig. Men de film har nu altid at overraske og komme bag på mig!

Hvad skal I mon lave denne måned? :-)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 DAGES SQUAT CHALLENGE