DET SKAL JEG LAVE I JANUAR

LOOK OF THE DAY: GOT THE BLUES

LOOK OF THE DAY: Strik: Mbym HER i grå// Kjole: Minus HER// 

Det slog mig forleden, at det var 100 år og en natmad siden, at jeg sidst havde postet et outfit herinde på domænet. Okay, måske er det “kun” 2 måneder siden, men for mig, er det altså ret lang tid siden, da det jo tidligere var flere gange om ugen jeg viste billeder af dagens outfit.
Og det må jeg altså få gjort noget ved. Det går jo ikke, at bloggen mere eller mindre bliver glemt og læsertallene falder, blot fordi jeg har fået en baby og måske har lidt mere om ørene i øjeblikket. Så derfor vil jeg altså prøve og se om jeg ikke kan få knipset nogle billeder i ny og næ af dagens outfit. For jeg har altså tøj på hver dag. Og det er oven i købet også pænt, hvis jeg selv skal sige det ;-) Hr. Skov er ikke altid enig – men så er det jo heldigt at jeg selv bestemmer over garderoben ;-) ha ha..

Nå, jeg vil prøve at bruge dagen på at få ryddet op på kontoret – det må jeg jo hellere gøre, nu hvor det står på min måneds ønskeliste, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I JANUAR