POWERFULD SUND RØDBEDE JUICE

LOOK OF THE DAY: GREY ON GREY

Strik: HER// Bukser: HER// Taske: HER//

Jeg sidder lige nu i skrivende stund med en iskaffe i den ene hånd og med et blik hen på babyalarmen. Cykelrytteren er blevet puttet til sin sidste middagslur og jeg prøver lige at tage en lille pause, inden han vågner og det hele går løs igen ;-)

Hr. Skov ligger desværre syg. Nogen (okay mig) har smittet ham med influenza, så han er hjemme i dag. Lidt underligt, når man nu er vant til at have barslen alene hver dag, og man pludselig også skal passe en syg kæreste ;-) hehe..

Nå, jeg ville bare lige vise jer et af de seneste outfit fra en af de grå dage! Heldigvis er jeg ikke så gråt klædt i dag, for jeg skal nemlig til årets første julefrokost i aften! Så jeg overvejer at hoppe i denne kjole og sippe et glas vin – det har man fortjent, ikke? ;-)

Hav en dejlig weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POWERFULD SUND RØDBEDE JUICE