HEJ FORÅR OG MANDAGSPLANER

JEG SKAMMER MIG!

Jeg må indrømme, at der har været mere stille end larm herinde på bloggen – i hvert fald hvis man skal sammenligne med bloggens Instagram, hvor jeg mere eller mindre er aktiv hver dag. Og jeg skammer mig faktisk lidt over det.

For bloggen er jo mit (andet) hjertebarn og jeg vil jo helst ikke svigte jer, mine læsere og da slet ikke svigte de af jer, som har fulgt bloggen siden den startede. Men jeg må også indrømme, at jeg her i barsels-boblen havde håbet på, at inspiration til blogindlæg bare ville overvælde mig med ideer! Men trist at sande, så er det helt modsat.

Sagen er nok den, at jeg har ændret mig. Jeg er blevet ældre (jep jeg er blevet en dame nu hvor jeg er blevet 30 år ;-)) og nu også blevet mor. Og da jeg var gravid steg mine læsertal, da mange af jer læsere fulgte med fra jeres egen graviditet. Og det var så fedt, at kunne inspirere jer andre kommende mødre, med min graviditet.

Men for at være helt ærlig, ikke? Så har jeg ingen anelse om hvad I har lyst til at læse her på bloggen.
Er vi ovre i fashion? Skal det handle mere om barselslivet? Livet som mor? Eller skal der mere skønhed, test og madopskrifter indover igen?

Åh jeg er i vildrede og det irritere mig lidt, at jeg føler mig så u-inspireret. For det plejer virkelig ikke at ligne mig ;-)

SÅ – her kommer I kære læsere ind i billedet! Hvad vil I gerne se mere af her på bloggen? :-)

Svar gerne i kommentarfeltet eller skriv til en mail til mig, eller en besked på Instagram, hvis det er nemmest for jer :-)

3 kommentarer

 • Christina

  Bare vær dig selv og vær ikke hård ved dig selv – du har lige sat et nyt menneske i verden og det fylder naturligvis. Skriv om hvad dit hjerte flyder over med, som du plejer og det indebærer en masse baby posts som en selvfølge 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhh tak hvor er du altså sød! Er du gal – det varmer mit hjerte! Tak fordi du tog dig tid til at svare – det betyder mere end du aner :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   De nada 😎 Tak fordi du deler dit liv med os 😊😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ FORÅR OG MANDAGSPLANER