MONDAY SHOPPING

LOOK OF THE DAY: MUSTARD LADY

LOOK OF THE DAY: Frakke: HER// Kjole: HER//

Et simpelt outfit, fra en regnfri dag. I dag er en helt anden snak. Det har regnet hele dagen, og selvom jeg har planer om kun at være indendøre, så er det nu ret hyggeligt med lidt regn. Specielt når man kan tænde stearinlys, hoppe i en lun sweater og ikke mindst kigge ud på regnen der pisker ned.

Jeg har netop sagt farvel til en sød veninde, som jeg havde en frokost aftale med og resten af dagen skal bruges på cykelrytteren og på at slappe lidt af med diverse pligter. Ja ja, jeg sidder jo sjældent stille, ikke?
Jeg er lidt bagud på hjemmefronten og på blogfronten og nå ja også på mailfronten. Tsk tsk… Jeg skal nok nå det, håber jeg. Men jeg kan også mærke at der har været lidt ekstra drøn på i denne uge. Måske lige lovlig meget. Jeg er stadigvæk i processen om at lære, at tilpasse det her barsel med blogarbejde og alle de aftaler jeg har i ny og næ, samt tid til cykelrytteren. Og det sidstnævnte er jo (heldigvis) det vigtigste og han er også min første prioritet. Og ja, så er der ting man må takke nej til. Også selvom jeg ikke er fan af ordet nej i helheden. Men jeg er blevet bedre! ;-) Og så kom der alligevel lidt “travl-brok” fra min side, selvom det slet ikke var det, indlægget skulle handle om! Sorry! ;-)

Nå, lige om lidt vågner cykelrytteren fra dagens sidste lur, så jeg vil klappe computeren sammen igen.

Hav en dejlig aften <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY SHOPPING