DET SKAL JEG LAVE I FEBRUAR MÅNED

MONDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Vi er lige kommet hjem, efter intet mindre en 3 begivenheder inde i byen. Vi har spist brunch med nogle af mine søde kollegaer. Derudover var vi lige hurtig forbi kontoret og efterfølgende på besøg hos Hr. Skovs kontor. Nu hvor cykelrytteren er 6 måneder, så var det vist på tide, at få vist ham frem ;-) hehe..

Nu sover cykelrytteren og jeg snupper lige en pause, for at skrive det her blogpost. Jeg fryser i dag og har netop hoppet i en af mine vamsede strik og derfor tænkte jeg at det var oplagt, at vise lidt “lunt” tøj her på bloggen.
I har jo efterspurgt flere inspirations indlæg omkring shopping, så det synes jeg, at der var ganske passende på denne kolde og regnfulde mandag ;-)

Hav en dejlig dag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I FEBRUAR MÅNED