OUTFIT: MIX OG TERN

DA JEG BRÆNDTE VORES LAMPE AF….

Skjorte HER// Nederdel: lignende HER//

Ja, jeg er faktisk ikke ret stolt af det. Og Hr. Skov har længe troet at det var med vilje. At jeg har brændt vores lampe af. Om jeg har haft dårlig samvittighed lige siden? Øhm ja! Til dels.

Sagen er den, at da jeg flyttede ind hos Hr. Skov for 3 år siden, der flyttede halvdelen af min lejlighed med. Pænt sagt, så fyldte mine ting måske mest i huset ;-) Og da jeg så fik indrettet mit spisebord med hans stole, et nyt tæppe under, så var det som at hans spisebord lampe bare ikke liiiige passede ind. Jeg tror jeg brugte omkring 1 års tid på at overtale Hr. Skov til at vi skulle have en ny lampe. Han sagde endnu en gang nej. Og så kom jeg til at tænde et stearinlys på spisebordet en aften. Okay, det er løgn. Jeg tændte 4 lyse! Det skulle jo passe i min ByLassen kubus stage, ikke? ;-)
Og da jeg både havde blomster, lidt dekoration og den her kubus stage til at fylde på bordet, så rykkede jeg bare lysene lidt tættere på lampen – det kunne der vel ikke ske noget ved, vel? Altså udover, at lampen blev lidt brændt af i den ene side. Men hey – jeg kunne da ikke vide, at lampen var lavet af brændbart materiale, vel? Eller…

Sååå nu har vi i 1 år levet med en hvid spisebordslampe, der har haft sod på den ene side. Ja kønt er det virkelig ikke – så nu har jeg købt en ny lampe ;-) En fin og let én. Desværre i bambustræ, så det er også temmelig brændbart materiale – men så er det jo bare slut med stearinlys på bordet! ;-)

Lampen er bestilt og JEG GLÆDER MIG til den kommer hjem og vi får den hængt op! :-) Og selvfølgelig vise jer  den!

2 kommentarer

  • Haha, det var da “ærgerligt” :) Men godt at I så kunne finde en anden, som I (måske) er enige om ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger on heels

      Hehe meeeeget ærgerligt ;-) Øhh jeg fortalte ham at jeg havde fundet en meget let og “ikke larmende” lampe – så han har ikke set den endnu ha ha..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: MIX OG TERN