RABATKODE TIL HAIRLUST PRODUKTER

DET SKAL JEG LAVE I MARTS

Marts måned er for mig ret kedelig. Ja faktisk har jeg ikke de helt store planer for måneden, udover selvfølgelig at være fuldtidsmor og blogger ;-) Faktisk glæder jeg mig mere til april, som allerede er booket med så herlige planer, at jeg næsten ikke kan vente ;-) Meeeen I skal selvfølgelig ikke snydes for mine planer for marts måned, også selvom den er lidt forsinket denne måned.

Listen blev lavet i fredags d. 1. marts, så jeg beklager hvis nogle af tingene allerede er overstået ;-)

DET SKAL JEG LAVE I MARTS MÅNED:

 

  • Jeg skal rocke til musikken af Queen Machine og drikker cocktails imens! Det er nok min første koncert siden jeg har født og jeg er mere end klar til indtage aftenen med de bedste toner! Og ja jeg er inderst inde en noget ældre dame hvad angår musik, end hvad min dåbsattest tillader.
  • Jeg skal stå klar med masser af snacks for børnene, der kigger ind forbi til fastelavn – for jeg vil så nødig gentage den pinlige historie fra 2 år siden. Og nå ja, så skal jeg selvfølgelig selv spise resterne, som børnene ikke spiser ;-)
  • Skynde mig at spise mig mæt i fastelavnsboller, inden sæsonen er ovre og de først er fremme igen om 1 år – og ja er sådan en type ;-)
  • Finde mit kære A-menneske frem igen. Jeg havde aldrig troet at jeg ville blive godt til at holde mig vågen om aftenen. Vi taler altså efter kl. 21 og det er fremskridt! Måske det skyldes at jeg blev bidt af serien You og Suits og hurtigt kunne se et par afsnit efter cykelrytteren blev puttet om aftenen.
  • Tillade mig selv, at få en omgang massage inde på klinikken i byen. Efter cykelrytteren har hængt på mig i måneds vis, så trænger jeg seriøst til at få masseret mine skuldre og min ryg. Det har man fortjent som mor, ikke? ;-)
  • Bage de her lækre knækbrød og de her lækre pandekager i anledningen af pandekagens dag! Så har jeg også lidt af lave på de hyggelige regnvejrs dage ;-)
  • Forkæle mig selv med den her fine nederdel – jeg synes farven er noget så skøn!
  • Fejre at cykelrytteren fylder hele 8 måneder sidst på måneden. Pyh tiden går så ufattelig stærkt og før jeg ved af det, så er jeg tilbage på kontoret igen….
  • Tage min computer i hånden og få passet cykelrytteren hos Hr. Skov og smutte ned på min yndlings café og bestille min yndlings iskaffe. Og få blogget og svaret på mails i et par timer. Helt uden forstyrrelser og uden at skulle småstresse over, at det hele skal overstås inden cykelrytteren vågner fra lur.

Hvad har I mon af planer? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL HAIRLUST PRODUKTER