SUNDAY SHOPPING

OUTFIT: BLOMSTERKJOLE I REGNVEJR

OUTFIT: Kjole: HER// Taske: HER//

Det er blevet fredag og sikke en regnfuld en af slagen! Men der er slet ikke noget, der kan ødelægge mit humør i dag, og slet ikke regn! For cykelrytteren er blevet rask, yay!
Sagen er den, at han for 2 uger siden blev syg og det varede hele weekenden. Og hvis der er noget, jeg virkelig er dårlig til, så er det altså når min lille baby er syg. Også selvom det er super hyggeligt, at putte dagen lang og have ham sovende på min arm (så sødt jo) så var det alligevel hårdt, at se sin lille søn være så dårlig tilpas.
Og så var vi heldigvis sygdomsfri indtil onsdag aften, hvor cykelrytteren atter var syg. Det varede heldigvis kun 1 dag og så er han på toppen igen i dag, pyh!

Så selvom det regner i dag, så er jeg alligevel hoppet i min yndlings blomster/forårs kjole (som forresten er på tilbud lige nu – men vær hurtig!) og glæder mig til at få nogle søde venner forbi til vino og middag!

Hav en dejlig fredag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING