SUNDAY SHOPPING

OUTFIT: GULT I BLÅT

OUTFIT: Skjorte: HER// Nederdel: HER//

Jeg sidder lige nu og nyder min morgen iskaffe, imens cykelrytteren tager sin morgenlur. Tidlig morgenlur. For ja vi startede dagen kl. 4.30 i morges med en utrolig glad baby der var i hopla. Mig? Hopla? Not so much. Men når man nu alligevel skal stå så tidligt op, så er det altså skønt at have en glad baby, at stå op sammen med :-) Meeen, at kunne sove til kl. 6 eller mere ville være at foretrække ;-)

Outfittet er fra forleden, hvor det regnede hele dagen, så vi skyndte os hurtigt at tage et par outfitbilleder inden regnen tog til. Det virkede lidt skørt, at få taget billeder i en gul og shiny skjorte, imens det regnede ;-) Apropos outfit.
Da jeg i aftes lavede en story omkring en ny kjole jeg har bestilt hjem, så lovede jeg jer jo, at linke til den her på bloggen i dag. Og det er således denne fine kjole, som jeg har bestilt hjem! Og jeg glæder mig til at bo i den hele foråret og sommeren over <3

Nu vil vi smutte i mødregruppe og hygge med de andre damer og babyer!

Hav en dejlig dag! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING