SUNDAY SHOPPING

OUTFIT: MIX OG TERN

OUTFIT: Jakke: HER// Kjole: Vero Moda (lignende HER) Taske: HER// 

Solen skinner, jeg sipper min morgen iskaffe imens jeg sidder i mit nattøj og morgenhår, imens cykelrytteren sover en lang morgenlur. Thank god! Cykelrytteren er nemlig blevet syg igen, så jeg prøver lige mentalt at samle mig, og forberede mig på en laaang dag med sygdom. For ikke nok med, at cykelrytteren er ramt af sygdom, så er jeg også selv blevet smittet nu. Pyh… Skal vi ikke aftale at vi liiiige holder en pause fra det her sygdom nu? Jeg synes det har været lige i overkanten med sygdom på det seneste, så en velfortjent pause ville være rart.

Derfor får I lige lidt billeder fra en dag, hvor jeg var hoppet i en blødt outfit (altså udover nattøjet jeg sidder i lige nu) og hvor jeg rent faktisk følte mig ovenpå ;-) Jeg tænkte, at I ikke var så interesseret i at se mit trætte ansigt og morgenhår på dagens outfit billeder ;-) ha ha..

Hav en dejlig dag! <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING