VI FLYTTER TIL UDLANDET!!

APRILSNAR

Som de fleste af jer nok havde gættet, så var vores lille rejseeventyr, om at flytte til udlandet, altså en aprilsnar ;-) Selvom jeg nu ikke ville bytte nuværende regnvejr ud med solferie ;-) ahem…

I er ikke så nemme at narre ;-) Dog turde jeg heller ikke at satse alt for meget for en aprilsnar, da det gik lidt galt sidste år. Jeg lavede jo denne aprilsnar sidste, om hvordan vores jordemoder havde taget fejl af kønnet på vores baby. Ja reaktionen var altså voldsom og det var altså ikke alle, der forstod at det var en aprilsnar ;-) Læs blot HER.

Faktisk så mødte jeg flere mennesker i løbet af graviditeten, som kom hen til mig og viste deres dybeste medfølelse over, at vi nu ventede os en pige istedet for en dreng. Især nu hvor vi havde gjort klar på babyværelset med drengefarver osv. Ja faktisk så sent som 14 dage før fødslen, måtte jeg atter forklare folk, at det blot var en aprilsnar ;-)

Jeg lavede derfor den “nemme” løsning i år og valgte at gå med en åbenlys aprilsnar, da jeg nok mest af alt var bange for, at min chef ville ringe mig op og spørge om jeg ikke vendte tilbage på kontoret efter barsel som aftalt ;-)

BARE ROLIG – vi bliver i Danmark ;-)

6 kommentarer

 • Mette

  Jeg vidste slet ikke du var blevet mor! Kæmpe stort tillykke fra “hende journalisten”. Håber at alt er vel og at det går rigtigt godt for dig og din lille familie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Ej hvor sjovt Hej Mette! :-)
   Ja der er sket lidt indenfor de sidste par år ;-)
   Vi har det rigtig godt tak – jeg håber også at alt er vel hos dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Den lille prins ligner sin mor som lille så fin 😉💓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ellers også have været lækkert med et udenlands eventyr :) Især når lejligheden er så pæn, som den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhh jeg ville nu heller ikke have noget imod det ;-) Tænk sig, at kunne tage 2 år syd på – aaaaah :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI FLYTTER TIL UDLANDET!!