APRILSNAR

I APRIL SKAL JEG LAVE

Hej skønne april :-)

Du er både skøn, lun og solrig! Og så er du fyldt med gode og rare planer!

 

DET SKAL JEG LAVE I APRIL:

Samle penge ind sammen med min søde lille niece til Indsamlingen for Kræftens Bekæmpelse på søndag! Min niece er 5 år og jeg synes egentlig at hun er klar til, at forstå hvordan og hvorfor vi samler ind :-)

Smutte i sommerhus med søde venner! Jeg glæder mig nok allermest til at komme hjemmefra og blot nyde nuét og slappe af som en familie. Helt uden de huslige pligter, tv og andre gøremål. Blot være sammen alle dage og nyde kvalitetstiden <3

Nyde det gode vejr udenfor på en cafe med en iskaffe i den ene hånd og en sød veninde på den anden side :-)

Købe påskeliljer på repeat, de er så fine, men holder desværre ikke særlig længe indendøre ;-)

Nyde påskefridage med Hr. Skov og cykelrytteren. Endnu mere kvalitetstid sammen.

Nyde de fine kirsebær træer, der lige nu er i blomstring! Ahh det er altså sååå fint jo! :-)

Spise årets første is! Altså herfra hvor jeg sidder, der skinner solen og der er faktisk en ret lun temperatur, så det er vist på tide på årets første is ;-)

Tage på aftendate med Hr. Skov og indløse min julegave. Vi taler altså en aftendate med middag og efterfølgende intimkoncert, hvor vi får min søster til at passe og putte cykelrytteren. OM jeg er spændt? JA om jeg glæder mig? JA!

Forære mig selv denne fine forårs kjole – man må jo alt, når det er forår, ikke? ;-) m

Mødes med de herlige damer i vores hyggelige madklub!

 

Hvad har I af planer? :-)

 

2 kommentarer

 • Hyggelig liste – elsker både at lave min egen, men også at læse andres :D Årets første is lyder som en god ide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Det er også SÅ hyggeligt at læse hvad andre skal lave :-) Og ja årets første is er vist øverst på min prioriteringsliste ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRILSNAR