OUTFIT: LANG BLOMSTERKJOLE

OUTFIT: FANNY STRIK OG BLÅ NEDERDEL

Strik: HER// Nederdel: HER// Hårbånd: HER// Taske: Mulberry

Pyh, vi starter lige “påskeferien” op med sygdom. Ikke nok med at Hr. Skov er syg on/off, så blev jeg selv ramt i søndags og måtte have hjælp udefra til at få passet cykelrytteren, så jeg kunne få sovet. Ikke ligefrem den bedste start. Men hvad skal man gøre, når man har en baby på armen og selv er ret syg? Man vil jo helst ikke smitte cykelrytteren og ærlig talt, så havde jeg en heftig hovedpine, som fik mig til at svimle og det eneste jeg havde brug for, var at sove. Så det fik jeg mulighed for.

Her et par dage efter er jeg stadigvæk ramt, dog i en mindre grad. Jeg er alene med cykelrytteren og jeg prøver så vidt muligt, at sove indimellem når han sover lur ude i barnevognen. Og det fungerer egentlig okay, man tager jo hvad man kan få, ikke? ;-)

Nå, men nu hvor jeg ikke lige har et nyt og friskt outfitbillede fra weekenden, så har jeg hevet et outfit ud af gemmeren.

Nu vil jeg putte mig under dynen igen og håbe på at blive frisk til senere <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: LANG BLOMSTERKJOLE