MOTION MED BARNEVOGN/KLAPVOGN APRIL 2019

OUTFIT: LANG BLOMSTERKJOLE

Kjole: HER i kort form//

Jeg må indrømme, at jeg lige nu sidder lidt og halvsover foran tasteturet. Cykelrytteren har for alvor arvet sin mors A-menneske og er vågnet alt mellem kl. 4. 30 og 5. 30 de sidste par dage. Og selvom jeg jo inderst inde er glad A-menneske, så kunne jeg nu godt ønske at min søn arvede mere af sin fars B-menneske. Eller i hvert fald bare en dag ;-)

Så det er okay, at være lidt træt, ikke? Selvom man jo er træt, fra den dag man har født, så overlever man jo hver dag alligevel. Man kommer igennem det og wupti, så kan man være så træt, at man pludselig ikke træt længere. Giver det mening? ;-) haha..

Nå, men jeg vil jo egentlig bare lige vise jer min skønne og lange skjortekjole, som jeg kommer til at bo i her til sommer. Den er også i en kortere version, som jeg overvejer at klikke hjem. Jeg elsker at moden byder på lange midi og maxi kjoler denne sommer!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTION MED BARNEVOGN/KLAPVOGN APRIL 2019