SUNDAY SHOPPING

VI FLYTTER TIL UDLANDET!!

ENDELIG kan jeg afsløre, hvad vi har gået og holdt hemmeligt for familier, venner og ikke mindst jer kære læsere!

VI FLYTTER TIL MALAGA!

Hr. Skov har fået den unikke chance for at fremvise de fineste Liebhaver boliger i Malaga, hvilket betyder at vi flytter til Malaga.
Jeg må indrømme, at jeg skulle tænke over valget om at flytte, da jeg synes der er mange ting der spiller ind. Jeg har jo mit liv her i Danmark, bloggen, mit arbejde, min familie og venner og ikke mindst vores lille cykelrytter. Men efter nogle ugers overvejelse fik Hr. Skov mig overtalt til at flytte. Og jeg er SÅ SPÆNDT! Vi skal bo der i 2 år!! Og vi flytter til 1. juni, så det er jo lige om lidt!
Vi har allerede fundet en super lækker lejlighed – I kan allerede tjekke den ud HER. Og stilen er jo lige mig og jeg er sikker på at jeg vil komme til at føle mig hjemme der. Jeg har derfor også sagt mit job op, hvilket betyder at jeg går all in på bloggen. Udlands style selvfølgelig! Det vil også sige, at I vil fremadrettet komme til at følge med i vores liv fra Malaga og ikke Danmark. Men tilgengæld bliver bloggen fyldt med lækre billeder fra vores nye lejlighed og en masse sol-billeder ;-)
Jeg glæder mig til at kunne uddybe vores nye eventyr, når jeg skal mødes med mødregruppen i morgen og mine veninder på onsdag! Det bliver så rart at kunne fortælle åben om det :-)

Af hensyn til cykelrytteren. Så har vi valgt, at han selvfølgelig skal med. Han kommer til at opleve den spanske kultur og måske kan vi begge lære lidt af det nye sprog ;-) Jeg tager ham til hjemmepasning hos mig, så han forbliver i de bedste trygge omgivelser. Så bliver det forhåbentlig ikke en for stor omvæltning for ham.

Åh jeg er simpelthen så spændt og jeg føler mig SÅ LETTET, over at jeg kan fortælle om vores nye oplevelse! Og jeg glæder mig så meget til at tage jer med på vores nye eventyr :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING