DET SKAL JEG LAVE I MAJ

10 GAVEIDEER TIL MORS DAG

  1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Om præcis 1 uge, skal der fejres Mors dag. En dag som faktisk betyder ret meget for mig. Ikke fordi jeg selv er blevet mor, men fordi jeg altid har haft lyst til at fejre min mor. Bevares, hun fortjener at blive fejret hver dag, men jeg er glad for at vi har 1 dag om året, hvor man bliver mindet om, hvor meget ens mor egentlig betyder for én. Ja, jeg har tidligere skrevet om mit forhold til mor og nu hvor jeg selv er blevet mor, så er jeg kommet endnu tættere på forholdet mellem en mor og sit barn.
Og derfor skal alle mødre da også fejres på søndag! Og jeg har netop fundet 10 gaveideer til hvad du kan forkæle din mor med ;-)

Apropos mor. Så har jeg fået lidt mor tid, efter at have afleveret cykelrytteren hos min svigermor. Og jeg er målløs over hvad jeg kan nå på 5 timer. Jeg var mildest talt en tornado, som hvirlede hele hjemmet igennem, for at nå så meget som muligt inden cykelrytteren ville vågne fra lur og skulle hentes igen. Ahh men hvor var det dog rart, at kunne få lidt tid for mig selv og få ordnet nogle ting herhjemme, uden at skulle være afhængig af en babyalarm eller en baby på armen ;-)

Nu vil jeg nyde resten af min søndag med cykelrytteren og kysse ham lidt ekstra efter nogle timers savn ;-)

GOD SØNDAG!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I MAJ