PLANTEN, DER SKRÆMMER EDDERKOPPER VÆK

DERFOR SKAL VI MØDRE IKKE GLEMMES PÅ MORS DAG

Kjole: HER//

Først vil jeg lige fremhæve, at Mors dag ikke betyder, at man skal overforkæles eller AT DER SKAL være en form for “belønning eller fejring” for at være mor. At få et barn og mærke den kærlighed, er belønning nok i sig selv.

Men at være mor, kan også være super hårdt og det kan overtage hele dit liv og for nogle af os, kræver det blot lidt tilvænning, at skulle overgive sig fuldt ud til et barn. Og måske glemme sig selv, som en person. Alle ens tanker og bekymringer drejer sig om barnet. Vi klæder os på efter barnet, (let’s face it, en silkekjole er ikke egnet til at kravle rundt på gulvet i) vi sover efter barnets rutiner, vi rydder op efter barnet, laver mad efter barnets behov – ja faktisk kredser hele vores liv efter vores barn/børn. Og det er OKAY! Det er jo sådan, at blive mor eller far. Men det er vel okay, at bede om lidt taknemmelighed, ikke? Bare en lille bitte tak eller et skulderklap, for at have arbejdet for, at være en god mor? Ikke?
Altså selv den MINDSTE ting, kan betyde SÅ MEGET FOR OS! Der skal ikke så meget til, vel? ;-)

Så lad os nu være ærlige. Vi mødre havde forventet lidt til Mors dag, ikke? Bare en lille tak i form af, at få lov til at sove længe, at få lov til at sove natten til søndag, at få en lille gave eller en lille blomst, at få en pause fra barslen eller bare føle, at vi får verdens største skulderklap, fordi vi er de bedste mødre!

Så da jeg vågnede til Mors dag, var jeg heldig, at kunne sove en halv time længere end cykelrytteren. Og det var skønt! Hr. Skov skulle arbejde og havde været til cykelløb dagen før, så jeg må indrømme, at jeg ikke havde forventet, at han ville huske det. Så jeg prøvede at fokusere på at forkæle andre mødre omkring på denne dag. For hvis der er noget, som virkelig kan gøre mig glad, så er det at kunne se glæden i andres øjne. Virkelig! Det betyder så meget for mig.
Så cykelrytteren og jeg kørte hjem til min mor, for at forkæle hende på denne dag, sammen med resten af familien. Min søster vidste at det var min første Mors dag og havde i anledningen købt en buket blomster til mig. Fordi hun synes at jeg havde fortjent det. Sødt, ikke? Vi mødre er altså fantastiske til, at forkæle andre mødre – måske vi godt ved hvor hårdt det egentlig kan være, at blive mor? Tanken rørte mig i hvert fald :-)
Derefter smuttede vi videre til min svigermor med en blomst. Og så var det vist på tide at smutte hjem igen.

Da jeg kørte ind i indkørslen kunne jeg dog se, at der lå en buket foran hoveddøren. Og da jeg låste døren op med en buket i den ene hånd og en autostol i den anden, så kom Hr. Skov hjem fra en lang arbejdsdag.

Han fortalte at han havde bestilt levering af blomsterne, så jeg kunne nå at få dem inden jeg kørte afsted. Desværre kørte jeg lidt tidligere, for at være i god tid, så det passede med, at 5 min efter jeg var kørt sted, der blev blomsterne leveret. Sikke en skam! Og her gik jeg hele dagen og tænkte, at Hr. Skov ikke havde mig i tankerne på Mors dag. Min første mors dag. Så jeg blev vildt glad og følte at mine skuldre og træthed pludselig forsvandt. Utroligt, at der skal så lidt til, ikke?

Bare en lille anderkendelse som mor, hvad enten det er i gaver, forkælelse i at sove længe eller blot ved at blive skænket en tanke på selve dagen. Det er altså mere end guld værd og jeg synes det er SÅ vigtigt, at huske at takke og ikke mindst forkæle sin mor lidt engang imellem. Om ikke andet, så på Mors dag!

Så jeg håber virkelig, at der var nogen der skænkede jer en tanke til Mors dag <3 Fordi det fortjener I <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLANTEN, DER SKRÆMMER EDDERKOPPER VÆK