10 LÆKRE SOMMER OPSKRIFTER

DET SKAL JEG LAVE I MAJ

DET SKAL JEG LAVE I MAJ MÅNED

 

  • Spise en maaaasse is. Ja jeg kan jo umuligt nå op på samme høje niveau som sidste år – link til cravings af is.
  • Til konfirmationsfest i forhåbentlig det fineste maj vejr ;-)
  • Det er sæson for loppemarkeder, så jeg vil besøge en masse loppemarkeder og introducere cykelrytteren til sæsonen. Jeg synes vi mangler nogle hyggelige og personlige ting til hans værelse, så mon ikke vi kan finde på noget på diverse markeder.
  • Nyde min sidste måned med cykelrytteren inden det hedder vuggestuestart. Der skal kysses, krammes og nydes alt den tid jeg kan få med ham!
  • Lave lemonade drik og måske endda have årets første grill middag på terrassen!
  • Vi skal på besøg i cykelrytterens nye vuggtestue. Jeg glæder mig til at se stuen og finde ud af hvad det præcis indebærer at have et vuggestuebarn :-)
  • Plante min egen lille krydder -urtehave på vores bænk. Ja, vi har desværre ikke en kæmpe have, hvor jeg kan have min køkkenhave. Så jeg planter alle mine krydderurter i potter på vores bænk – ved siden af mit yndlings morgen-iskaffe-spot ;-)
  • Tage et par timer fra barslen og efterlade cykelrytteren hos Hr. Skov, imens jeg snupper et par timer selvforkælelse – det trænger min morkrop virkelig til. Andre mødre derude, ved præcis hvad jeg taler om ;-)
  • Apropos selvforkælelse, så vil jeg  have en spa dag herhjemme, hvor alt lige fra ansigtsmaske til sommerfødder bliver plejet!
  • Og sippe iskaffe – og måske teste en ny opskrift til jer?

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LÆKRE SOMMER OPSKRIFTER