SUNDAY SHOPPING

FLÆSEKJOLE OG TILBAGEBLIK

Kjole: HER//

Hvis jeg kigger 10 år tilbage, så så min garderobe altså lidt anderledes ud i forhold til i dag. Den så meget mørk ud, da 90 % af garderoben udgjorde sort tøj. Virkelig. Måske det bare var moderne dengang? I så fald var jeg temmelig moderne ;-)
Tingene har ændret sig de sidste par år. Jeg er blevet mere modig med årene og den dag i dag er jeg altså lidt sær hvad angår tøj.
Faktisk er jeg lidt Rasmus modsat, hvis nogle ikke bryder sig om en bestemt kjole eller hvis Hr. Skov himler med øjnene ad mine skrigende outfits indimellem, for jo mere de “kritisere” tøjet – jo mere lyst har jeg til at hoppe i det! Og jeg ved ikke hvorfor. Måske er det bare tendensen, når man gerne vil have noget på, som ingen andre har. Så må man jo vælge lige netop dét, som andre ikke kan lide. Og wupti så har jeg forelsket mig i de klæder ;-)
Og sådan var udfaldet nok også, da jeg hoppede i denne kjole – men jeg synes den er noget så fin og glæder mig til at bryde sommeren med den! Sammen med alle mine andre sommerkjoler! Kom så sommer! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING