DERFOR SKAL VI MØDRE IKKE GLEMMES PÅ MORS DAG

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Det bliver en kort update fra mig i dag. Vi skal til konfirmation i dag Hr. Skov og jeg. Det vil også sige, at cykelrytteren skal passes HELE dagen for første gang. Vi taler altså 10 timer. Pyyh.. Så længe har jeg alligevel ikke været væk fra min lille søn endnu. Og jeg er lidt spændt. Ikke på om han klarer den eller om jeg klarer den. Jeg er nok mere spændt på, hvordan jeg vil komme til at føle i dag. om jeg kommer til at mangle min baby på armen eller om jeg blot nyder, at have lidt voksentid og mortid ;-)
Jeg glæder mig faktisk til at komme ud! Få talt voksensnak, være uafhængig af babyalarm, lur, vågentid og andet planlægning. Bare være tilstede helt uden afbrydelse. Og selvfølgelig fejre konfirmanden, spise en masse VARM mad og nyde solskinnet ;-)

Og så må vi lige se, hvordan moren her klarer så mange timer, alene uden baby ;-) Update i næste uge!

Hav en dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR SKAL VI MØDRE IKKE GLEMMES PÅ MORS DAG