GUL KJOLE OG ALENEMOR FORUDE

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//h

Så er det blevet søndag og tid til lidt inspiration til shopping. Jeg har i denne uge haft lyst til, at shoppe amok i farver. Jeg føler mig lidt modig og har lyst til vilde farver og gerne lidt skrigende farver indimellem. Eller også er det fordi farver gør mig glad og får mig lidt ud af min zoombie zone jeg er i for tiden ;-) Cykelrytteren har egentlig altid sovet super godt, men de sidste par dage er han vågnet kl. 04.00 og er frisk! Hvilket har betydet at vi er stået meget tidligt op. Og så sjovt er det nu heller ikke at bygge tårn eller lego kl. 04.00 om natten. Sååååeh jeg er en anelse træt ;-)

Nu vil jeg lave mig en iskaffe og prøve at slappe lidt af resten af søndagen. OG husk nu at stemme, ikke? :-)

GOD SØNDAG!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUL KJOLE OG ALENEMOR FORUDE