SHOPPING SUNDAY

FESTIVAL OUTFITTET OG BABYFRI AFTEN

Kjole: HER//

God eftermiddag!

Jeg sidder lige nu og spiser frokost over computeren. Ja, det er en dårlig vane, jeg ved det. Meeen hvis man gerne vil nå en masse på sin to do liste for dagen, inden cykelrytteren skal hentes i vuggeren, så må det være sådan. Og mail indbakken tømmer jo ikke sig selv, vel? ;-)

I lørdags smuttede jeg til en Open air festival iført ovenstående kluns. Temperaturen var herlig og lun og det samme var mit humør også, blot efter 2 cocktails. Ja, hvad kan jeg sige – det er længe siden at jeg har drukket og jeg var måske også en anelse træt, da cykelrytteren vågnede tidligt. Så I kan nok godt se, at alle odds var imod mig, ikke? ;-)
Meeen i guder hvor var det dog skønt, at være babyfri en hel aften/nat. Jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke skænkede cykelrytteren en tanke, imens jeg sippede cocktails og skrålede med på koncerterne. Ja, ærlig talt! Altså indtil jeg kom i tanke om, at jeg skulle huske at bekymre mig, så jeg fik skrevet en sms til Hr. Skov om cykelrytteren var faldet i søvn, hvor han derefter svarede at det gjorde han for 3 timer siden, og jeg kiggede forbavset på mit ur og så at klokken var 21.15 – hov ;-)

Og af alle de nætter jeg har cykelrytteren, så vælger han sgu at sove igennem den nat, hvor Hr. Skov skal passe ham – TYPISK, ikke? ;-)

Men altså, jeg klager jo ikke, han har sovet igennem lige siden ;-) Meeen mere om det i morgen!

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY