AFVÆNNING AF FLASKE + PUTTE RITUALER

HEJ NY SOMMERKJOLE – MÅ DU MON VÆRE EN DEL AF MIN INDRETNING?

Kjole: HER//

Da jeg forleden dag modtog denne fine kjole med posten, så har jeg altså været lidt små forelsket i den. Faktisk, føler jeg at jeg har manglet netop denne kjole. Og ja ja jeg er måske kommet til at shoppe lige lovlig stor mængde sommerkjoler hjem den seneste måned, men altså der var ikke nogen, der lignede denne her. Såååeh selvfølgelig skulle den klikkes hjem ;-) Faktisk passer den også ret godt ind i indretningen herhjemme ;-) Meeen jeg tvivler på at Hr. Skov vil lade den blive hængende haha..

Jeg har netop afleveret cykelrytteren i vuggestuen. Og nu vil jeg sippe det sidste af min iskaffe, inden jeg om lidt skal forberede lidt aftensmad (ja jeg forbereder gerne aftensmad til en uge ad gangen til cykelrytteren) og skal jeg på en lille date med Hr. Skov. Han har nemlig fri i dag og derfor har vi aftalt lidt kvalitetstid inden han i morgen rejser til Frankrig til et cykelløb. Sååååeh… Vi tanker lige op på kærestekontoen inden han smutter. Og så tror jeg at vi henter cykelrytteren tidligt i dag, så vi lige kan få lidt familietid også :-)

Hav en dejlig fredag og rigtig god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFVÆNNING AF FLASKE + PUTTE RITUALER