VUGGESTUESTART OG FØLELSEN AF SVIGT

HEJA WEEKEND!

Cykelrytteren er blevet puttet og jeg sidder lige nu og nupper lidt alenetid med blogarbejde og en skål fuld fredags snold! Hr. Skov er sendt til koncert, så vi er alene hjemme. Selvom jeg elsker når Hr. Skov er hjemme (mest fordi han kan hjælpe med cykelrytteren) og vi kan have alenetid sammen, så elsker jeg altså også min egen alenetid. Hvor jeg kan hoppe nattøj med det samme, nørde en hel aften og falde i søvn med computeren i skødet. Oh yes Miss Charming ;-)

Men faktisk lader jeg også op til denne weekend, som er spækket med herlige planer. Lige fra en hyggelig kaffedate, fødselsdagsfejring til mini-festival for mit vedkommende. Og ja jeg glæder mig til alle planerne, men nok mest til sidstnævnte. For jeg glæder mig til at komme ud, sippe festivals cocktails og skråle med på kendte sange! Og helt uden at tænke på puttetider, sutteflasker osv. Faktisk kan jeg have hænge hår og pænt tøj på, uden at der er nogen der nulrer mit nakkehår eller savler på mig;-) ha ha..

Jeg håber at I får en dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VUGGESTUESTART OG FØLELSEN AF SVIGT