10 FINE TING TIL BØRNEVÆRELSE DRENG

PRIKKET KJOLE OG MANGEL PÅ OVERSKUD

Kjole: HER i sort//

Så er der et lille pip fra mig igen. Jeg beklager stilheden, jeg har ligget syg. Og jeg må indrømme, at mit overskud ikke har været så stort, når man både skal pleje sig selv og passe sin lille baby samtidig. Men sådan er det jo, at være mor ;-)

Jeg er dog ikke 100 % ovenpå endnu, da jeg stadigvæk døjer med hoste og forkølelse, men jeg krydser fingre for at det snart er ovre. Jeg føler mig nemlig bagud med en del ting. Stort set hver dag har jeg en liste med to do´s for dagen, og der er ikke rigtig blevet streget nogle af punkterne på listen. Faktisk er listen kun vokset sig større i den sidste uges tid. Sååeeeeh det må jeg vist hellere få kigget på ;-)

Jeg kigger ind i morgen med mine planer for juni måned :-)

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FINE TING TIL BØRNEVÆRELSE DRENG