HEJA WEEKEND!

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg må beklage, at jeg laver søndagens blogindlæg så sent. Meeen jeg må indrømme at jeg har lidt ondt i håret i dag, efter en formidabel koncert festival i aftes. Det var ret så fantastisk at være ude, uden cykelrytteren og snakke voksen snak og skråle med på andre sange end hjulene på bussen ;-)

Selvom jeg fik lov til at sove længe i morges, så vågnede jeg alligevel op med tømmermænd. Og skulle selvfølgelig underholde cykelrytteren imens Hr. Skov smuttede på arbejde i nogle timer. Det blev til en frisk gåtur i skoven, så jeg kunne få lidt frisk luft og cykelrytteren kunne blive “kørt lidt træt, inden dagens sidste lur ;-) Derudover tog vi på en isdate senere på eftermiddagen og her til aften har jeg været ude og spise med min lillesøster, som har fødselsdag i dag :-)

Nu vil jeg klikke nr. 1 og nr. 2 hjem og med god samvittighed slappe af på sofaen og pleje de resterende tømmermænd ;-)

God søndag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJA WEEKEND!