HEJ NY SOMMERKJOLE - MÅ DU MON VÆRE EN DEL AF MIN INDRETNING?

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//HER

Med endnu en solskinsdag på programmet, så skal I selvfølgelig have 10 friske bud på sommertøj denne søndag! Hvad ellers? ;-) Masser af farver, masser af print og selvfølgelig masser af rart og blødt tøj!

Jeg har puttet cykelrytteren til dagens første lur og når han vågner, så smutter vi på visit i mødregruppen. Det er ved at være længe siden, vi sidst har mødtes, da mange er startet på arbejde og de fleste babyer er i pasningsordningen, så det giver mere mening at ses med lidt længere tids mellemrum end hver uge ;-)

Derefter smutter vi hjem til en mini havefest her på adressen. Vi har nemlig inviteret min familie til en solskins eftermiddag/aften på terrassen med diverse havespil, solbadning og lidt skyggehygge for de små ;-) Og så bliver min mutti og overnatter hos os i nat, hvilket bliver super hyggeligt! Og skal med i vuggestuen i morgen og afleverer cykelrytteren :-)

Hav en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ NY SOMMERKJOLE - MÅ DU MON VÆRE EN DEL AF MIN INDRETNING?