SUNDAY SHOPPING

STATUS PÅ FLYTNING, UDLAND OG BARN

Vi er nået godt ind i juni måned og flere af jer både her på bloggen og i min omgangskreds i den virkelig verden, er begyndt at spørge mere og mere ind til vores udlands eventyr. Jeg studser over det hver gang og skal lige finde ud af, hvad spørgsmålet rent faktisk går ud på.

VI SKAL IKKE FLYTTE TIL UDLANDET – det var jo en aprilsnar – som I også kan læse om HER. ;-)

Jeg ved jo godt, at det fuldt ud min egen skyld ;-) Jeg kunne bare have ladet vær med, at prøve at snyde jer. Mange af jer, fangede dog hurtigt, at det blot var en aprilsnar. Men som sidste år, så er der altså stadigvæk nogle af jer, som ikke har fundet ud af, at det var en aprilsnar at vi skulle flytte grundet Hr. Skovs arbejde ;-) ha ha..

Det samme skete for os sidste år. Jeg kom vist til at bilde jer lidt ind, at vores kære jordemoder havde taget fejl – I kan læse mere om historien HER. Faktis v født ;-) ha ha..

Og det gør mig bestemt ikke noget, at I spørger ind til det! Jeg er nu mere led ved tanken, om at jeg har holdt jer for nar så længe ;-)

Jeg kan fornemme at mange i min omgangskreds og ikke mindst hos jer følgere, som er gravide og venter barn her til juli. Det er så hyggeligt, når I skriver til mig, hvis I har ramt nogenlunde samme termin som jeg. Derfor pønser jeg også lidt på nogle blogindlæg, som måske kan “hjælpe” jer eller rådgive jer i den kommende tid :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING