GIV DEN NYBAGTE MOR ET BREAK - DO'S AND DON'TS

SUNDAY SHOPPING- SOMMER SALE

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Søndag. Shopping. Og ugens højdepunkt på bloggen. Vidste I, at Shopping Sunday er det mest populære blogindlæg her på bloggen? Vildt, ikke? Eller… Vildt er det jo ikke – for hvem elsker ikke at shoppe? ;-) Da jeg fandt ud af, at dette er ugens populære blogindlæg, så nævnte jeg det for Hr. Skov efterfulgt med “Det er sikkert fordi jeg har så god en stil, altså pikant stil” – han kiggede temmelig mærkeligt på mig. Vi deler vist ikke samme smag ;-) haha..

Vi er lidt trætte i denne weekend, da cykelrytteren har lagt med feber og fordi vi har fået udryddet det meste i huset. Vi trænger i den grad til plads, efter cykelrytteren er flyttet ind og fylder mere og mere, jo større han bliver ;-) Det krævede derfor lidt omrokering og oprydning i alle vores ting. Phew.. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIV DEN NYBAGTE MOR ET BREAK - DO'S AND DON'TS